SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

Sign personeel beschikbaar

19-07-2022

Beste Signmaker / Reclamebedrijf,

Het codewoord op dit moment is ‘personeelstekort’.
Je hoort het iedere dag weer.
Werk is er genoeg alleen de juiste mensen zijn op dit moment erg moeilijk te vinden.

Wij zijn Sign uitzendbureau.
Een uitzendbureau die zich voornamelijk richt op de Sign markt.
Omdat wij zelf al 25 jaar binnen de sign-branche actief zijn, hebben wij veel kennissen binnen de branche die ook weer contacten hebben binnen dezelfde markt.
Op deze manier kunnen wij dan ook vaak aan mensen komen die niet via de standaard kanalen te vinden zijn.

Met dagelijkse aanmeldingen is het voor ons zaak om snel te schakelen, immers zijn de mensen die zich vandaag bij ons aanmelden erg gewild en hebben de keuze uit meerdere opties.
Bij deze aanmeldingen zitten dan ook regelmatig mensen die al jaren vastgeroest zitten in hun routine en vanuit ons graag willen kijken wat de mogelijkheden zijn om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Bij deze aanmeldingen moet je denken aan:
dtp’ers, carwrappers, werkvoorbereiders, operators, binnen- en buitendienstmonteurs en accountmanagers, eigenlijk alles wat met de sign te maken heeft.

Omdat wij zorgvuldig de wensen van de kandidaten bespreken met ze, ‘filteren’ wij voor ze de juiste match eruit. Dit zelfde geld dan ook voor jou als opdrachtgever.
Wij selecteren niet alleen op standaard vragen als salaris en reisafstand, maar gaan dieper op het verhaal in waarbij we alle wensen van de kandidaat bespreekbaar maken. Dit maakt de kans op een match voor beide partijen erg groot.

Het feit is momenteel dat niet altijd de juiste persoon op de juiste locatie snel valt te matchen. Dit is erg zonde als jij als opdrachtgever de mensen zoekt en wij ze wel hebben maar dit niet weten!
Het aanmelden bij ons als bedrijf is dan ook geheel vrijblijvend en kosteloos.
Als wij jullie wensen weten met betrekking tot welke kandidaat jullie zoeken kunnen wij jullie in ons systeem aanmelden en wanneer wij de juiste kandidaat vinden in ons systeem of zich bij ons aanmeld, maken wij dit direct kenbaar aan jullie.
Wij maken dan (ook nog steeds vrijblijvend en kosteloos) een afspraak met jullie en de kandidaat voor een kennismakingsgesprek.

Op het moment dat er een match volgt maken wij de papieren in orde en kunnen jullie de samenwerking aangaan met de uitzendkracht. Hierbij kunnen jullie ervoor kiezen om via ons de uitzendkracht in te huren of deze direct over te nemen.

Dus ben je als signmaker / reclamebedrijf nog opzoek naar mensen?
Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden dan graag jouw vragen en kijken direct of wij de juiste mensen voor jullie kunnen vinden.

Met vriendelijke groeten,

Sign Uitzendbureau

Locatie: Alblasserdam