SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

Sign

SignPro: een begrip in de sign industrie!

Met twee leidinggevende vakbladtitels SignPro Benelux en SignPro Europe is Publimore Media een gespecialiseerde sign uitgeverij.

signpro.nl: hier vindt u sign nieuws!

Onze sign vakbladen verschijnen 6 (SignPro Benelux), respectievelijk 4 (SignPro Europe) maal per jaar. Maar om u zeer frequent op de hoogte te houden van al het sign nieuws brengen we u bijna dagelijks het laatste sign nieuws dat we publiceren op deze site en tweemaal per week digitaal bezorgen via onze sign nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste sign nieuws! Abonneer u hier op onze nieuwsbrief!

Vraag & Aanbod: producten én de laatste vacatures in onze sign markt!

Signmakers en bedrijven uit de sign industrie kunnen gratis tweedehandse sign producten aanbieden in onze Vraag & Aanbod rubriek. Maar ook als u op zoek bent naar goed sign personeel of zelf een andere sign uitdaging zoekt, dan vindt u dat allemaal terug in onze Vraag & Aanbod rubriek.

Agenda: waar en wanneer zijn de interessante sign evenementen?

Beurzen, Open Dagen, openingen, seminars. Er gebeurt nog veel méér in onze sign markt. Ga voor een uitgebreid overzicht naar onze agenda.

Abonneren op het beste en grootste sign vakblad!

Natuurlijk wilt u lid worden van SignPro Benelux! Abonneren is heel eenvoudig en u bent verzekerd van 6x toezending per jaar van het beste en grootste vakblad uit de sign industrie in De Benelux met de meeste lezers. Daarnaast profiteert u van aantrekkelijke kortingen, bijvoorbeeld op de hooggewaardeerde SignPro College Days die regelmatig worden gehouden met interessante topics uit onze sign markt.

Adverteren in het best verspreide sign magazine in De Benelux!

Bent u toeleverancier in de sign industrie? Doe als de meeste adverteerders en adverteer in SignPro Benelux. Al meer dan 20 jaar heeft SignPro Benelux de meeste adverteerders van alle sign vakbladen. Mede door de hoogste verspreidingscijfers in de sign industrie in onze regio. Kijk hier voor alle info, u bent van harte welkom!