SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

05-12-2022

Vloersticker als sfeermaker

Decopartners uit Houten toverde de inkomsthal van de Ziggo Dome in Amsterdam om tot een spetterende entree.

De Ziggo stond gedurende vijf dagen in het teken van het Amsterdam Dance Event, een van de grootste dancemuziekfestivals ter wereld waar duizenden liefhebbers op afkomen.

Wow-effect
De bezoekers moesten bij binnenkomst meteen het ‘wow-effect’ ervaren en daarom werd de inkomsthal van een gigantische vloersticker voorzien. De 8 meter brede en 24 meter lange sticker bestaat uit een grafisch motief met een bijzonder 3D-effect. Het creatieve lijnenspel van de vloer zorgde niet alleen voor de juiste sfeer maar had ook een routing-functie.

Anti-slip
Omdat er ruim tienduizend mensen overheen zouden lopen moest de sticker tegen een stootje kunnen. Het oppervlak moest ook volledig anti-slip zijn. Niet alleen de hechting was van belang maar ook de moeiteloze verwijderbaarheid, zonder achterblijven van lijmresten. Vandaar dat Decopartners koos voor FILMfloor Rug ‘n’ Wall, een folie voorzien van een sterke R12 gecertificeerde anti-slip coating. De sticker werd geprint met latex inkten voor een krasbestendige toplaag. Na drie dagen overlopen te zijn door duizenden schoenen zag de vloer er nog prima uit en werd deze moeiteloos weer verwijderd. FILMfloor Rug ‘n’ Wall wordt geleverd door Filmolux.