SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

18-11-2020

Virtuele beurs Fespa Nederland

Op donderdag 10 december organiseert FESPA Nederland de ‘End Of Year Virtual Fair’, een digitale versie van een netwerkbeurs voor de print- en signmarkt. Leveranciers en fabrikanten krijgen een platform om hun vernieuwende producten en diensten te tonen en direct in gesprek te gaan met ondernemers. Dit evenement is toegankelijk voor iedereen uit de wereld van visuele communicatie, de inschrijving opent op 25 november. Leden van FESPA Nederland kunnen zich al eerder inschrijven, zij ontvangen hierover bericht.

Aan deze eerste editie van de ‘Virtual Fair’ werken vijf FESPA Nederland-partners mee, elk met hun eigen break-out room: Agfa, Mehler Texnologies, Multipress, Pixia en Zünd.

De bezoekers aan de virtuele beurs geven van tevoren aan welke interactieve sessies zij willen bijwonen. Daarnaast zijn er presentaties in de eveneens virtuele ‘grote zaal’ en is er gelegenheid tot onderling contact in de digitale ‘foyer’. Bij voldoende belangstelling volgt er voorjaar 2021 een tweede editie met vijf andere leveranciers.

U kunt zich hier inschrijven.