SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

02-05-2023

Vink VTS breidt portfolio uit met Metamark

Vink VTS breidt haar merken portfolio uit met Metamark.

Voor diverse toepassingen zijn een of meerdere producten opgenomen in het assortiment, van wrapping film en digitale printmedia tot snijfolie en glasdecorfolie. Hiermee heeft de leverancier nu voor elke prijs-kwaliteitverhouding een product.

Bekende merken
Vink VTS voegt meer dan 200 Metamark producten toe aan het assortiment en deze zijn direct uit voorraad leverbaar en te bestellen via de webshop. Signmakers en carwrappers kunnen nu al bij Vink VTS terecht voor folie van de bekende merken en met deze uitbreiding geeft de leverancier toegang tot een reeks producten met een naar eigen zeggen “aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.”

Metamark
Metamark, The Materials Company, opgericht in 1992, is niet alleen distributeur van producten voor de signbranche, maar produceert deze ook zelf. Metamark wordt als merk geprezen om hun uitzonderlijke service en hun producten presteren enorm goed bij sign en digitale professionals over de hele wereld, aldus Vink VTS.

Webshop
Meer info over de Metamark folie is te verkrijgen op de website van Vink VTS. Met een webshop account is de persoonlijke prijslijst te downloaden in ‘Mijn account’.