SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

08-09-2022

Vink Interior Days

Foto: Di-Noc interieurfolies

Aangezien de vraag naar interieurtoepassingen sterk stijgt, nodigt Vink alle interieurspecialisten van België uit voor de eerste Vink Interior Days.

Deze vinden plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober 2022 bij Vink in Heist-op-den-Berg en worden georganiseerd door de afdelingen Building & Construction en Signs & Graphics. Dankzij de samenwerking tussen beide afdelingen is het mogelijk om een gevarieerd publiek van interieurspecialisten aan te trekken; van signmakers, schilders en interieurarchitecten tot facility managers en technische medewerkers in de corporate en healthcare sector.

Programma
Op het programma staan twee dagen vol interieurinspiratie, belooft Vink. Denk hierbij aan zelfklevende interieurfolies, raam- en decoratiefolies, Kerrock-composietmaterialen, polycarbonaatplaten voor wanden en tal van andere kunststofoplossingen voor het interieur. De nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid, creativiteit, betaalbaarheid en comfort komen aan bod. Verder zijn er doorlopend productdemo’s van leveranciers.

Deelnemende partners
Een tiental fabrikanten van beide afdelingen is aanwezig met een stand. Deelnemers hebben de mogelijkheid om rechtstreeks in gesprek te gaan met leveranciers en komen zo meer te weten over de herkomst van de Vink-producten. 3M is er met het gamma van Window Films en Di-Noc interieurfolies, Mactac met bedrukbare folies voor muurdecoratie, Altuglas met acrylaatoplossingen voor toepassingen in o.a. lichtreclame en POS en Gauzy met haar zelfklevende PDLC Smart Film. Voor Building & Construction zijn de volgende fabrikanten aanwezig: Sabic met polycarbonaatplaten voor beglazingen en wanden, Kerrock met duurzame en esthetische composietmaterialen, Trespa met High Pressure Laminaatplaten, Gallina met meerwandige panelen om ruimtes af te bakenen en Bencore composietplaten met een uniek semi-doorschijnend effect.

Nocturne met barbecue
Bij de Vink Interior Days hoort natuurlijk ook een nocturne. De eerste dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue, waar klanten en leveranciers de kans krijgen om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken met deelnemers waar ze anders niet mee in contact komen.

Meer informatie en gratis inschrijven