SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

08-03-2022

VIGC sign-studiereis

VIGC organiseert op 24 maart as. een tweedaagse studiereis, opgebouwd rond sign.

Er is een programma samengesteld met een goede mix van content, netwerking en ontspanning, aldus de organisatie. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Kennis en ontspanning
Met bezoeken aan de Sign & Print Expo in Gorinchem en brouwerij Dockum worden op de eerste dag kennis en ontspanning aan elkaar gekoppeld. Op de expo zijn de exposanten te bezoeken maar kan ook worden deelgenomen aan de kennissessies die op het innovatiepodium door VIGC worden georganiseerd.

Sign Again
Op dag twee staat er een bezoek gepland aan Probo, met de focus op het Sign Again project dat zich richt op levensduurverlenging van plaatmateriaal. Nu duurzaamheid een steeds prominentere rol binnen de bedrijfsvoering en in de perceptie van klanten inneemt, is dit een mooi initiatief dat kan inspireren om zelf met dit onderwerp rechtstreeks of onrechtstreeks aan de slag te gaan. Een uitgebreid artikel van Sign Again staat in het nieuwste nummer van SignPro Benelux die deze week is verschenen.

Inschrijven kan nog tot 14 maart. U vindt bij de inschrijving ook alle details over deze reis. De kosten zijn € 499 p.p. inclusief alle maaltijden, verplaatsingen (vanaf opstapplaats), toegangen, en overnachtingen.