SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

25-07-2023

Versterking sales Dimix

v.l.n.r. Isa Kacmaz, Jessie Gabriëls en Geert Vande Walle

Dimix heeft zijn salesafdeling uitgebreid met drie nieuwe medewerkers ter vergroting en versterking van het klantenbestand in Nederland en België.

Jessie Gabriëls neemt sinds april als accountmanager de klanten in regio Zuid-West Nederland voor haar rekening en is voor Dimix zeer actief met de nieuwe digitale communicatiemogelijkheden zoals Intragram & LinkedIn. Voor Noord-Oost Nederland is per 1 juli de branche-ervaren Isa Kacmaz gestart. Hij is gespecialiseerd in inkjetmedia en sign. Sinds 1 juni is er ook in België een nieuwe medewerker, namelijk Geert Vande Walle. Hij heeft veel kennis en ervaring in de printsector en zal zich richten op de Franstalige Belgische markt, met name Wallonië.

Kernwaarden
Voor Lars Vreeke, eigenaar van Dimix, is de uitbreiding goed nieuws. “Deze nieuwe medewerkers dragen onze kernwaarden en zullen ons helpen om onze klantenservice verder te verbeteren, nieuwe kansen te benutten en onze groei voort te zetten. We zijn ervan overtuigd dat hun expertise en toewijding van onschatbare waarde zullen zijn voor zowel ons bedrijf als onze klanten.”