SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

16-09-2020

Verscheurkalender 2020

Multicopy The Communication Company biedt ondernemers in het MKB een Verscheurkalender 2020 aan. Onder het mom ‘Begin het jaar opnieuw’ worden de laatste 100 dagen van het jaar ingeluid en krijgt men elke dag een tip of prikkelende vraag om het jaar sterker af te sluiten zodat ondernemers helemaal klaar zijn voor 2021.

Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy: “In januari draaide de economie nog op volle toeren, maar toen dook het coronavirus in ons land op. Er ontstond een nieuwe werkelijkheid waar we niet op gerekend hadden. Het MKB moet doorpakken, maar dat is niet makkelijk in een anderhalvemetereconomie. En dat terwijl het MKB de motor van onze economie is. Daarom willen we deze ondernemers graag een hart onder de riem steken en inspireren met onze inzichten en kennis. Het liefst zouden we die vele verloren dagen letterlijk willen verscheuren. En dat kan met onze Verscheurkalender. Uiteraard zonder te veel verspilling, maar wel even lekker om te doen. Daarna wordt de echte titel van de kalender onthuld: ‘De in 100 dagen sterker naar 2021 kalender’.”

In deze laatste 100 dagen van het jaar krijgen de ondernemers elke dag een tip , bijvoorbeeld over social media en hun websites. Dales: “We vertellen de voordelen van promotionele artikelen en direct mailings, maar ook hoe ze op tijd betaald kunnen krijgen en hoe ze klanten tot actie kunnen verleiden. En door ondernemersvragen te stellen zetten we ze aan het denken. Op deze manier willen we hen helpen om zich klaar te stomen voor 2021.”

De Verscheurkalender kan hier kosteloos worden aangevraagd, zolang de voorraad strekt.