SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

16-09-2021

Van ’t Riet naar PONGS

Jacco van 't Riet

Jacco van ’t Riet is aangesteld als International Sales Manager bij de PONGS Group, met hoofdvestiging in het Duitse Pausa-Mühltroff.

PONGS is gespecialiseerd in de productie van technisch en decoratief textiel, inclusief grootformaat digitaal bedrukbaar textiel. Het bedrijf heeft een indrukwekkende weef- en breimachinecapaciteit van 1,9 miljoen vierkante meter per maand.

Functioneel textiel
PONGS maakt textiel tot 505 centimeter breed, met functionele eigenschappen zoals verlichte en verduisterende materialen, rekbare of akoestisch dempende textielsoorten, digitaal printbaar in hoge resolutie in bijna eindeloze lengtes, geschikt voor contractbouw, hotelwezen, beurzen en visual merchandising.

Specialisme
Van ’t Riet was lang werkzaam bij TTS als sales manager en werkte ook bij TS Visuals. In zijn nieuwe functie blijft hij betrokken bij de sign- en grootformaat printbranche. “Ik ben heel erg blij en vereerd dat ik voor dit prachtige bedrijf aan de slag ga”, zegt hij. “Textiel en het bedrukken van textiel is al vijftien jaar mijn specialisme en dan is het geweldig dat je door een marktleider met de grootste en meest complete textielproductiecapaciteit gevraagd wordt. In de Benelux zal ik in eerste instantie het PONGS Descor dealernetwerk gaan opzetten en verder ga ik me bezig houden met het opzetten en uitbouwen van met name de Noord-westelijke Europese markt, want nog lang niet alle landen zijn al zo ’textiel-minded’ als de Benelux of Duitsland.”