SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

29-04-2022

Vakdag Print & Sign op 24 mei

Op 24 mei aanstaande organiseert het vakblad Printmatters de Vakdag Print & Sign 2022.

De glazen bol over wat er op ons afkomt ontbreekt, maar ontwikkelingen en inzichten genoeg op deze dag, belooft de organisatie. Een samenzijn met vakinformatie, vakgenoten, entertainment en hapjes en drankjes.

Netwerkplein
Er is een beursvloer met exposanten met het netwerkplein als centrale gelegen locatie voor drankjes, hapjes en ontmoetingen. Tevens is er een vol sprekersprogramma met een 11-tal boeiende en inspirerende sessies.

Nieuw leiderschap
In de theaterzaal, de Grand Hall, bijt prof. Drs. Jeroen Smit om 12.00 uur het spits af. Hij is als onderzoeksjournalist bekend van DWDD, Pauw en Nieuwsuur. Hij schreef de boeken ‘Het Drama Ahold’ en ‘De Prooi’. Hij benadrukt dat leiderschap in de 21-ste eeuw betekent dat je je tot in je vezels realiseert dat we in een enorme transitie zitten.

Ondernemen en racen
De tweede sessie in de Grand Hall is van Tom Coronel. Naast het racen en winnen runt Coronel een aantal succesvolle webshops. Deze keynote is er een vol enthousiasme en humor over ondernemerschap, nieuwe media, innovaties in de sport en samenwerking in teams.

Burn-out voor Beginners
Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow ‘Burn-out voor Beginners’ van Arnout van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen ‘meer komedie moest spelen dan op het podium’.

Hoofdrol voor innovatie
Tijdens de parallelsessies speelt innovatie een hoofdrol. Kan je binnenkort op basis van Artificial Intelligence blunders in verpakkingsdesign voorkomen? Wat komt erbij kijken om met behulp van Augmented Reality en Virtual Reality je grafisch product te verrijken en nieuwe markten aan te boren? Eindelijk is er audit software voor de grafische industrie die beziet of je een investering eigenlijk wel moet doen. En er is weer slimmere automatisering die fouten in het grafisch proces voorkomt. Belangrijk in deze tijd is de schaarste aan offsetplaten en papier. Over de offsetplaten kun je op de beursvloer en in de wandelgangen praten. Wil je weten of er hoop is op papiergebied? Kom daarom meteen om 11.00 uur al naar de Vakdag, want dan vindt er een uitgebreide toelichting plaats over de papierschaarste. Naast de economische trends in de markt, de inzichten in technieken en de platformeconomie (internet, data en marketing) gaat het ook over de toekomst waarbij de groothandel een grotere rol speelt.

Registreer
Gratis inschrijven doe je hier.