SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

10-11-2022

Uitbreiding TD Dimix

V.l.n.r. Mattheuw Scholten, Ian Remy, Peter van Cann en Linda Verbraak

Dimix heeft in de tweede helft van dit jaar vier nieuwe personeelsleden aangetrokken om de Technische Dienst verder te optimaliseren en te versterken.

Dimix is verder aan het specialiseren én investeren, niet alleen in duurzaamheid en producten maar dus ook in personeel. De verkoop van nieuwe units blijft gestaag doorgaan en door de diversiteit van de soorten units is ook specialisatie binnen het team Engineers zeer belangrijk, vindt Dimix. Dit vergt dan ook een flinke investering in hoeveelheid mensen maar ook in hun opleiding en training.

Uitbreiding TD in Nederland en België
Linda Verbraak is in juli van dit jaar gestart bij Dimix in de functie Technical Administration. Vanuit Breda zorgt zij ervoor dat de servicecontracten, garantieafwikkelingen, parts beheer en interventie facturaties soepel verlopen.
In België zijn Peter van Cann en Ian Remy gestart als Field Engineer. Zij bezoeken samen met collega Ive Reekmans de Belgische klanten voor installaties, onderhoud en service. In Nederland is onlangs ook Mattheuw Scholten als Field Engineer gestart bij Dimix en zorgt voor versterking in de regio Noord-Oost Nederland.
“Een uitbreiding en verdere specialisatie van onze technische dienst is een heel belangrijk speerpunt voor ons. We willen graag onze klanten zo goed en efficiënt mogelijk kunnen bedienen. Met de komst van Linda, Peter, Ian en Mattheuw kunnen we dit nog beter stroomlijnen”, aldus Dimix eigenaar Lars Vreeke.