SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

17-12-2021

Uitbreiding Brother GTX-serie

Na de Brother GTXpro en GTXpro BULK DTG printers kondigt Pals Print & Screen een verdere uitbreiding van de GTX-serie aan, de Brother GTX600.

Vanaf januari 2022 is de Brother GTX600 namelijk verkrijgbaar bij Pals Print & Screen. De GTX600 is de eerste DTG printer die speciaal is ontworpen voor massaproductie.

Industrieel niveau
Om de inkt printklaar vast te kunnen houden maakt de GTX600 gebruik van inktrecirculatie in vier belangrijke delen van de printer. De printer bevat 16 inktkanalen en intern gekoelde industriële printkoppen zodat de printer altijd klaar is voor gebruik. De inkt is continu gefilterd en ontgast om zo de best mogelijke afdruk te garanderen met een kwaliteit tot 1200 dpi. De ingebouwde luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de machine altijd perfect werkt onder wat voor omstandigheden dan ook, zelfs in grote productiehallen.

Toonaangevende prestaties
De GTX600 kan worden gebruikt met verschillende pallets voor eindeloze creatieve mogelijkheden. Deze pallets zijn snel te verwisselen en de hoogte is automatisch te selecteren zodat ze gemakkelijk aan te passen zijn voor het gewenste materiaal. Daarnaast is de afdruksnelheid verhoogd en het industriële onderhoudsstation geüpgraded om continu en snel printen mogelijk te maken. De automatische reinigingsfrequentie is veel lager dan welke printer dan ook, wat de effectieve print-productiviteit sterkt verhoogt.

Duurzaam
Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Brother. Met de wetcapping en printkopcirculatietechnologie wordt inktverspilling verminderd. Om verpakkingsafval te verminderen zijn er voor de GTX600 inkten verkrijgbaar in 9L en nieuwe 18L tanks. De textielinkten van Innobelle zijn op waterbasis (GOTS6 goedgekeurd en Oekotex paspoort gecertificeerd). Verder heeft de GTX600 een ingebouwd mistfilter, wat zorgt voor een veilige werkomgeving voor de operator.

Pals Print & Screen is Authorized Sales & Service Partner voor de Brother GTX series voor de gehele Benelux.