SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

20-02-2023

Tweede locatie TTS

Texo Trade Services (TTS) heeft een tweede locatie in gebruik genomen.

In dit extra magazijn van circa 3.000 m² gaat hij dertig tot veertig procent van zijn voorraad opslaan. Hiervoor heeft TTS de samenwerking uitgebreid met Van Noort, de full-service logistiek dienstverlener in Waddinxveen.

Nieuw pand al na drie jaar te klein
De tweede locatie ligt in Waddinxveen, op vijf kilometer afstand van het 6.000 m² grote TTS-hoofdkantoor en -magazijn in Moordrecht. TTS, gespecialiseerd in bedrukbaar textiel en transfer printmedia, gaat het extra magazijn gebruiken voor het lossen van containers, voor bulkopslag en het versturen van pallets. Deze uitbreiding betekent bijna een verdubbeling van de huidige magazijncapaciteit. Floris Jan van den Heuvel, directeur TTS: “De sleutel voor onze klanten is constante kwaliteit, beschikbaarheid en snelle levering. Om dat en verdere groei van TTS mogelijk te maken, openden we hier in Moordrecht ruim vier jaar geleden ons nieuwe, volledige energie neutrale hoofdkantoor en -magazijn. Dankzij onze enorme groei is dit pand nu alweer te klein. Om nog eens 3.000 m² toe te voegen aan onze totale capaciteit werken we uiteraard weer samen met onze vertrouwde partner Van Noort.”

Geen rem op groei dankzij uitbreiding
TTS en Van Noort werken al sinds 2015 intensief samen op het gebied van opslag, transport en machineverhuizingen. Ook heeft Van Noort in 2019 de verhuizing van TTS naar de nieuwe locatie in Moordrecht verzorgd. Nu wordt de samenwerking geïntensiveerd met een extra opslaglocatie. Fred van Noort, directeur: “Tekort aan opslag kan de groei van succesvolle bedrijven zoals TTS remmen. Wij zijn trots TTS ook voor deze tweede locatie van dienst te kunnen zijn. Door zijn producten bij ons onder te brengen, beschikt hij niet alleen over de nodige opslagruimte; ook de logistieke en facilitaire zaken zijn goed voor elkaar. Wij zijn er wanneer orders worden geleverd of gehaald en TTS heeft zijn specialistisch materieel altijd dichtbij wanneer hij het nodig heeft. Wij kijken uit naar een succesvolle uitbreiding van onze samenwerking.”

Wereldwijde klantenkring
Naast de twee Nederlandse vestigingen van TTS in Moordrecht en Waddinxveen, heeft TTS ook vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Italië en agentschappen wereldwijd. Van hieruit levert hij aan klanten in zestig landen.