SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

03-11-2022

TTS 25 jaar

De viering van het 25-jarig jubileum

Texo Trade Services bestaat 25 jaar. Jan van den Heuvel startte in 1997 als distributeur van zeefdruk transferpapier.

Onder opvolger Floris Jan van den Heuvel groeide het bedrijf uit tot, wat het zelf zegt, Europees markleider in bedrukbaar textiel, sublimatiepapier, kalander beschermpapier en textiel afwerkingsproducten voor de mode-, visuele communicatie-, interieur- en sportindustrie.

Investeren in snel leveren
Nu heeft TTS klanten in meer dan 60 landen en heeft het naast Moordrecht vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italiƫ en wereldwijd agentschappen. Volgens directeur Van den Heuvel schuilt het succes in het voortdurend investeren in manieren om klanten zo snel mogelijk van materialen te voorzien. Vandaar ook de buitenlandse vestigingen en agentschappen.

Dealerschappen
TTS is exclusief dealer van marktleider Monti Antonio als het gaat om kalanders en persen. Maar ook heeft het de textielprinters van Mimaki en HP Stitch in het programma.

Tweede Nederlandse locatie
In oktober 2022 nam TTS een tweede Nederlandse locatie in gebruik, in Waddinxveen, niet ver van het hoofdkantoor in Moordrecht. Hier vindt bulkopslag plaats, worden containers gelost en pallets verstuurd. Met dit magazijn is de opslagcapaciteit verdubbeld.

Duurzaam
Zowel het hoofdkantoor als het magazijn en het productaanbod is volledig energieneutraal, aldus het bedrijf. Het assortiment is pvc-vrij en TTS biedt voor elke toepassing post-consumer waste gerecyclede producten. Momenteel wordt de carbon footprint van het assortiment in kaart gebracht. Door een analyse van de levenscyclus van producten te maken, kan zij vergelijken hoeveel CO2 er is gemoeid per vierkante meter.