SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

17-08-2021

Trotec Laser op Sign2Com

Een van de exposanten op de Sign2Com beurs in Kortrijk (19-21 sep) is Trotec Laser.

Op haar stand (421) zijn de verschillende mogelijkheden te zien die lasertechnologie biedt voor de sign industrie zoals personalisatie, interior en print & cut.

Nieuw: Q serie lasersnijders
Er zijn live demonstraties van diverse lasersystemen. Ook wordt de nieuwste lijn van machines getoond, de Q serie. Deze lasersnijders bevatten alle Trotec eigenschappen voor efficiënt lasersnijden volgens de hoogste normen. Met een werkgebied van maximaal 1300 x 900 mm en een laservermogen van maximaal 120 Watt snijdt en graveert hij allerlei materialen zoals acryl en hout (snijdt tot 15 mm), textiel, papier of karton voor signs, handwerk, maquettes en decoratieve items. De Q serie is een betrouwbare lasermachine voor de productie, aldus Trotec.

Nieuwe generatie software
Ook laat Trotec de voordelen zien van een vorige maand gelanceerde nieuwe generatie software, Ruby® genaamd. Aan de hand van de Speedy 400 Run on Ruby wordt gedemonstreerd hoe eenvoudig de samenwerking is met een Mac, hoe bestanden rechtstreeks geïmporteerd worden, hoe laserinstellingen voor bepaalde materiaaleffecten te vereenvoudigen zijn en er komen verschillende ontwerpen aan bod.

Gratis registratiekaarten
De stand is ingedeeld in vier thema’s: Innovatie, Personalisatie, Print & Cut en Interior. Bij Trotec zijn gratis registratiekaarten te verkrijgen.