SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

16-02-2023

Trotec exposeert

Print & Cut voorbeeld

Trotec’s nieuwe pand wordt komende zomer opgeleverd maar het bedrijf gaat eerst nog iets inrichten in Gorinchem.

Van 14 t/m 16 maart neemt Trotec deel aan de Sign & Print Expo. De stand staat in het teken van interieur en exterieur. Diverse laservoorbeelden worden getoond, evenals de digitale workflow van de nieuwste lasersoftware Ruby ®, een selectie uit de lasermachine portfolio en de mogelijkheden van Print & Cut.

SP grootformaat lasersnijder
De lasermachines van de SP serie zijn efficiënt en geschikt voor veeleisende grootformaat snijtoepassingen. Dankzij het opvallende en open ontwerp van de V-vormige behuizing is het werkgebied van alle vier de zijden goed toegankelijk en kan er zelfs tijdens het bewerken voordelig worden geladen en gelost.

Speedy lasergraveermachines
Verder presenteert Trotec de populaire Speedy lasermachines. De Speedy is volgens Trotec de snelste laser graveermachine op de markt.

Q middenklasse lasersnijder
De Q lasersnijder staat voor efficiënt snijden. Met een werkgebied tot 1300 x 900 mm en een laservermogen tot 120 Watt snijdt en graveert de lasermachine allerlei materialen: acrylaat en hout (snijden tot 15 mm), textiel, papier of karton, borden, handwerk, maquettes of decoratieve items. De Q serie heeft alles wat een lasersnijder nodig heeft en biedt betrouwbare lasermachines voor de productie, aldus Trotec.

Ruby® digitale lasersoftware
Wat heeft elke lasergebruiker nodig? Lasersoftware die het werken met de laser naadloos laat verlopen. Een eenvoudige en snelle workflow van idee tot product waarbij alle bewerkingsstappen voor lasergebruikers zijn geïntegreerd in één. Een platform dat een winstgevende orderverwerking garandeert. Een opstelling die door en door verbonden, web-based en digitaal is.

Mimaki – UJF printer
Trotec’s partner Dimix (Mimaki dealer) zal Trotec ondersteunen met een UJF6042 printer, zodat er live Print & Cut toepassingen gedemonstreerd worden.

U vindt Trotec bij de ingang, op standnummer B110.