SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

07-09-2022

TREND Event 2023

Het Atrium van het AFAS theater

FESPA Nederland organiseert in Leusden op maandag 12 december het TREND Event 2023.

Een evenement waar print- en signondernemers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen luisteren naar verschillende vooraanstaande sprekers. De sprekers zullen de deelnemers meenemen in het ondernemen binnen visuele communicatie in 2023 en daarna.

Partners
FESPA Nederland wil ondernemers motiveren door aandacht te geven aan innovatie en vernieuwingen in de markt en in ondernemerschap. Voor aanvang van dit evenement zullen de FESPA Nederland Industry Partners u verwelkomen bij hun eigen stands. Voor aanvang van het evenement is er tijd om even bij te praten en ervaringen te delen.

Inschrijven vanaf 1 oktober
Ook de gekozen locatie heeft te maken met de toekomst; het Atrium van het AFAS-theater in Leusden. Zeer centraal gelegen in Nederland met ruime faciliteiten. Het is een unieke locatie en een meer dan fantastische werkomgeving voor de medewerkers van AFAS. Het Atrium heeft ruimte voor zo’n 175 gasten, dus Fespa adviseert op tijd in te schrijven. Vanaf 1 oktober 2022 zijn toegangsbewijzen te bestellen via een speciale link, vanaf die datum te vinden op de FESPA Nederland site.

Voor iedereen
Iedereen die actief is binnen de print- en signindustrie is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Deelname aan het event bedraagt € 85,-. Voor de producerende clubleden van FESPA Nederland zijn 2 kaarten per bedrijf gratis beschikbaar. Voor hen kosten extra kaarten € 49,50 per stuk.