SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

22-03-2023

swissQprint op Fespa München

swissQprint presenteert op de Fespa 2023 in München drie nieuwe grootformaatprinters en licht aspecten van digitaal printen uit concurrentieel oogpunt toe. © swissQprint

swissQprint promoot zijn nieuwste uv-flatbed- en -rolprinters op de Fespa Global Print Expo (23 t/m 26 mei as.) in München.

Bij de presentatie gaat alle aandacht naar mogelijkheden tot differentiatie voor drukkerijen inclusief economische efficiëntie en duurzaamheid van de machines.

Nieuwste generatie
Drie modellen van de nieuwste generaties printers staan op stand D30 in hal A1 te draaien: de twee flatbedprinters Nyala en Kudu en de rolprinter Karibu. Daarnaast worden toepassingen getoond over de veelzijdigighied van de grootformaatprinters. Voor het uv-printproces met neoninkten, een exclusieve functie van swissQprint, wordt een speciale tentoonstelling georganiseerd.
De twee huidige swissQprint-productlijnen (UV-flatbed- en -rolprinters) werken met de nieuwste printkoptechnologie. Dankzij de nauwkeurige druppelplaatsing in combinatie met een maximale resolutie van 1350 dpi bereiken gebruikers volgens swissQprint “een nieuwe dimensie in uitvoerkwaliteit.”

Nyala meest verkocht
Er zal worden aangetoond waarom Nyala 4 al acht jaar de meest verkochte flatbedprinter in zijn klasse in Europa is. Kudu, de nieuwe high-end flatbedprinter, zal demonstreren hoe hij hoge snelheid combineert met een uitstekende uitvoerkwaliteit. En bij de rolprinter Karibu 2 wordt vooral aandacht besteed aan de unieke functies die verklaren waarom deze printer zo efficiënt en veelzijdig is.

Conventionele toepassingen en meer
Behalve lichte kleuren beschikken alle printers ook over wit, effectvernis en spotkleuren zoals oranje of neon-pink en neon-yellow (exclusief bij swissQprint). Voor gebruikers betekent dit dat ze het volledige gamma aan toepassingen, van conventionele producties tot en met tactiele en visuele belevingen, kunnen aanbieden.