SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

28-03-2022

swissQprint: ook directe verkoop in Zwitserland

Maurus Zeller, swissQprint.

Zoals intussen al in meerdere landen, gaat swissQprint in Zwitserland ook de directe verkoop voor haar eigen rekening nemen.

En net als in Nederland al eerder het geval was met Spandex Benelux (zie ook artikel in SignPro Benelux, november 2021, red.), gaan Spandex Zwitserland en swissQprint per 1 mei voortaan hun eigen weg.

Andere markten
Sinds 2010 is Spandex Zwitserland verkoop- en servicepartner van swissQprint in Zwitserland. Omdat ten opzichte van Spandex het swissQprint-assortiment ook andere markten zoals verpakking, speciale afdrukken en de industrie in het algemeen aandoet vereist dit een steeds meer uitgebreide en gespecialiseerde kennis, aldus swissQprint. In deze geest zijn Spandex en swissQprint overeengekomen om hun samenwerking stop te zetten. Hoewel beide partijen deze splitsing betreuren, zijn ze het echter over eens dat de directe marktbewerking door swissQprint de beste oplossing is. Vanaf 1 mei 2022 start een overgangsfase waarbij een naadloze klantondersteuning moet worden gegarandeerd.

Dank aan Spandex
Maurus Zeller, Key Account Manager bij swissQprint: “Spandex heeft ons gedurende vele jaren ondersteund om onze binnenlandse markt op te bouwen en te bedienen en daar bedanken wij hen voor.” Zeller wordt de toekomstige contactpersoon voor de Zwitserse klanten. De showroom op de hoofdzetel van swissQprint in Kriessern staat open voor ge├»nteresseerden die het nieuwste flatbedprinterassortiment en de Karibu-rolprinter willen ontdekken via livedemo’s.