SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

01-04-2021

Sign2Com gaat door

De organisatie van de beurs Sign2Com gaat ervan uit als eerste beurs in de signsector weer af te trappen, namelijk in september van dit jaar.

En dit zou volledig coronaproof moeten kunnen plaatsvinden. De Hallen Kortrijk zijn van 19 t/m 21 september het decor voor een beurs met exposanten (75% van de standruimte is volgens de organisatie verkocht), seminars en free catering.

Handelsprotocol
Ondanks de coronaperikelen zijn er op dit moment nauwelijks annuleringen, aldus de organisatie die verder meldt dat vakbeurzen in het najaar weer volgens het ‘handelsprotocol’ georganiseerd kunnen worden. Ze zouden niet onder massa-events vallen waar grote groepen mensen dicht bij elkaar staan, maar wel onder ‘Ondernemingen en verenigingen die goederen of diensten aanbieden aan consumenten’, zoals shoppingcentra, grote handelszaken en markten. Daarnaast zijn beurzen perfect beheersbaar via verplichte registratie, timeslots, looplijnen, etc. Sign2Com kan en zal dus plaatsvinden, concludeert de organisatie hieruit.

Veilig
Uiteraard is er begrip voor koudwatervrees wanneer de eerste beurzen de deuren opnieuw zullen openen. De organisatie van SIGN2COM stelt dan ook alles in het werk om de beurs op een perfect veilige manier te organiseren.