SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

15-09-2021

Sign2Com exposantennieuws

As. zondag 19 september start de Sign2Com beurs in Kortrijk, België. Voor een preview leest u het gisteren/vandaag verschenen nummer van SignPro Benelux. Daarin vindt u ook een kaart om u gratis te registreren met een personal code, mocht u van plan zijn de beurs te bezoeken die t/m volgende week dinsdag duurt.

Nu alvast een kleine greep uit het exposantenaanbod:

Canon
De Belgische vestiging van Canon is aanwezig op de beurs met de modellen Colorado 1650 en de Arizona 1350.
Stand 4151

ScreenProducts Benelux
Op de stand van ScreenProducts Benelux staat een zeefdrukcarrousel van M&R. Ook is de Epson DtG 3000 printer er te bewonderen.
Stand 4181

Pals Print  &Screen
Naast de Brother DtG printers neemt Pals Print & Screen ook een DtF printer mee, de PPS DTPlus-600 Series Digital Transfer Printing Line.
Stand 434

Print.com
Het merendeel van alle signproducten wordt bij Print.com zelf geproduceerd met behulp van het volledig uitgeruste machinepark in Oss. Bruno Mossay, Country Captain België. “En Sign2Com is dé gelegenheid om met signmakers in gesprek te gaan over hun wensen.” Het signaanbod bestaat momenteel uit 100+ producten en zo’n 100 verschillende materiaalsoorten. “Maar het zijn juist de dingen waarvan mensen zeggen ‘dit mis ik nog’ die écht interessant zijn. En precies daar draait co-creatie om: de wensen van professionals op de radar krijgen en die verder uitwerken. Door met klanten de cockpit in te stappen en samen de koers uit te zetten, geven zij zelf hun ideale printreis vorm.”
Met de Print.com webapp bestel je print, sign, large format, textiel en giveaways op één plek en in twee stappen. Kies uit allerlei bijzondere materialen, afwerkingen en veredelingen om vliegensvlug de meest creatieve uitingen te creëren. Speciaal voor frequent flyers: signmakers, designers, bureaus, inhouse marketeers, resellers en drukkerijen.
Stand 423

Dimix
Ook Dimix heeft een eigen DtF printer in de aanbieding, de Transferjet 7002, te zien op
Stand 405

Man Print & Sign
Vanaf dit jaar is Man Print&Sign dealer voor Ricoh en neemt daarom onder meer de Ricoh R2000 mee, het nieuwe topmodel voor DtG printen. Ook heeft Man Print & Sign een eigen aanbod in DtF.
Stand 4150

Probo
Ook Probo is aanwezig op Sign2Com en uiteraard met haar basis dat zich kenmerkt door goede producten, materialen en een sterke logistiek, maar ook zeker met verkoopkansen die het voor de klanten ziet in de markt, inspiratie en handige services die het werk van een signmaker makkelijker maken. In het seminar tijdens de beurs op maandag 20 september vertellen algemeen directeur Rene de Heij en productontwikkelaar Tjalling Werkman de bezoekers alles over de volgende stap naar circulair printen: ‘no sign to waste.’
Stand 4115

Trotec
Sign2Com is de eerste beurs waar Trotec Laser dit jaar aan deelneemt. Laat u op stand 421 inspireren door de diverse mogelijkheden die lasertechnologie biedt voor de signindustrie: personalisatie, interior, print & cut en nog veel meer.
Er zijn live demonstraties van diverse lasersystemen. De nieuwste lijn van machines wordt gepresenteerd, de Q serie die alle Trotec eigenschappen voor efficiënt lasersnijden volgens de hoogste normen bevat. Met een werkgebied van maximaal 1300 x 900 mm en een laservermogen van maximaal 120 Watt snijdt en graveert hij allerlei materialen: bewerk acryl en hout (snijd tot 15 mm), textiel, papier of karton voor signs, handwerk, maquettes of decoratieve items. De Q serie is een betrouwbare lasermachine voor de productie, aldus Trotec.
Ook heeft Trotec een nieuwe generatie software gelanceerd, Ruby®, dat ook op de stand te zien is.
De Trotec stand is ingedeeld in vier thema’s: Innovatie, Personalisatie, Print & Cut en Interior.
Stand 421

Nautasign
Op de stand van Nautasign is Zünd Benelux BV te gast. Er zijn onder meer de HP Latex 800W, de HP Latex R1000, de Epson SureColor SC-80600L, de Canon Colorado 1650 en de Zünd G3 2XL-1600 snijtafel te bewonderen.
Stand 4120

Bent u als exposant ook aanwezig op Sign2Com? Stuur uw persbericht, liefst mét (liggende) foto op naar redactie@signpro.nl