SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

16-02-2022

Sign & Print Expo 2022 ‘als vanouds’

Easyfairs Nederland, de organisator van Sign & Print Expo 2022, is blij met de verregaande versoepelingen die het kabinet op dinsdag 15 februari heeft bekendgemaakt.

De basisadviezen zoals geen handen schudden en testen bij klachten blijven weliswaar gehandhaafd maar voor de organisatie van de beurs in Gorinchem betekent het dat het als vanouds door kan gaan, dus zonder coronatoegangsbewijs, mondkapjes en anderhalve meter afstand. Met de Smart Badge technologie is het mogelijk om contactloos informatie te verzamelen. Op eenvoudige wijze kan elke bezoeker interessante stands scannen met de bezoekersbadge die hij of zij bij binnenkomst ontvangt. Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands in de mailbox.

Géén 1G
Weliswaar geldt voor festivals en evenementen de 1G maatregel (alleen binnen met een negatieve test), maar niet voor beurzen omdat die in doorstroomlocaties worden gehouden waar constant een in- en uitstroom van bezoekers is. Het risico op besmetting is dan klein.

Veilig
Verder is Easyfairs naar eigen zeggen de enige beursorganisatie in Nederland die het SGS keurmerk heeft ontvangen voor haar gezondheids- en veiligheidsprotocollen. SGS is de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ook nu alle maatregelen voor beurzen opgeheven zijn, doet Easyfairs er alles aan om de meest veilige plek te creëren om samen te komen en zaken te doen.