SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

20-01-2022

SI’BON Trendonderzoek 2021

SI’BON nodigt bedrijven in de signbranche uit mee te doen aan het Trendonderzoek 2021.

De organisatie verkent regelmatig de signsector in al zijn facetten. Welke producten werden er vaker of minder vaak verkocht tijdens de voortslepende pandemie? Was er over de gehele linie sprake van omzetverlies of -groei? Werd er meer of minder personeel aangenomen en wat is de rol van ZZP’ers in de signbranche? Juist onder de huidige omstandigheden kan deze informatie van pas komen. Niet alleen voor een beeld van de verschillende trends, maar ook om strategische besluiten gefundeerd te kunnen nemen.

Zo doet u mee
U kunt hier meedoen. Niet alle velden zijn verplicht, maar hoe completer ingevuld, hoe betrouwbaarder de resultaten. Alle informatie is vertrouwelijk en wordt na afloop vernietigd. De resultaten van het onderzoek worden zo snel mogelijk gepresenteerd. Voor verdere vragen kan er contact opgenomen worden met het secretariaat.

Kick-off meeting doorgeschoven
Met de continu veranderende coronamaatregelen zal het niet onverwacht komen dat de SI’BON kick-off meeting dit jaar niet in januari wordt georganiseerd. Van uitstel komt zeker geen afstel, want het voornemen is om deze jaarlijkse meeting te houden in het najaar. Overigens kunnen signmakers elkaar eind maart al eerder treffen op de Vakbeurs Sign & Print in Gorinchem waar SI’BON ook een stand heeft.