SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

04-01-2023

SI’BON start 2023 voortvarend

Aardig wat nieuws bij brancheorganisatie SI’BON, te beginnen met de kick-off meeting op 19 januari aanstaande. 

Een paar dagen later, op de 23e van deze maand, wordt er een ééndaagse cursus VCA Basis en VCA Vol georganiseerd en in april pakt het de traditionele studiereis naar Las Vegas weer op.

Kick-off meeting
Op donderdagmiddag 19 januari 2023 organiseert SI’BON haar jaarlijkse kick-off. De middag begint met een minibeurs waaraan bij SI’BON aangesloten leveranciers van SI’BON deelnemen. In het plenaire deel twee gastsprekers en een presentatie van de marktontwikkelingen in sign.
Het programma begint om 14.00 uur en rond 18.00 uur is er een walking dinner. De locatie is de Fokker Terminal gevestigd aan de buitenrand van Den Haag.

VCA cursus
Op 23 januari 2023 organiseert SI’BON weer de ééndaagse cursus VCA Basis en VCA VOL in Houten. De cursus maakt signmakers en monteurs in één dag bewust van de risico’s op de werklocatie en hoe hiermee om te gaan, aldus de brancheorganisatie. Aan het einde van de dag legt de cursist een examen af, waarmee een certificaat kan worden behaald dat 10 jaar geldig is. Cursisten kunnen proefexamens maken om zich voor te bereiden op dit examen.

Studiereis Las Vegas
In de week van Pasen organiseert SI’BON van 10 t/m 16 april 2023 weer een studiereis naar Las Vegas. Door de jaren heen altijd een zeer geslaagde reis omdat er in deze lichtstad zoveel te beleven valt. Een knotsgekke stad met superveel grootse lichtreclames, een vakbeurs sign van formaat, een bedrijfsbezoek aan een groot signbedrijf en de Grand Canyon in de achtertuin. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij SI’BON door een mail te sturen.