SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

08-03-2023

SI’BON en VSBN creëren toekomst

Brancheorganisatie SI’BON en werkgeversorganisatie VSBN zijn aanwezig op de Sign & Print Expo in Gorinchem.

De jubilerende organisaties (SI’BON 25 jaar en VSBN 20 jaar) zien een snel veranderende toekomst voor zich en willen op de beurs in samenspraak met de aangesloten bedrijven de toekomstige dienstverlening creëren.

Focus op de toekomst
Bezoekers van de gezamenlijke stand kunnen van tevoren via email aan SI’BON en/of VSBN aangeven waarover zij van gedachten willen wisselen én meeproosten op de mijlpalen van de afgelopen jaren. Sparren over het mogelijke effect van A.I. binnen de signbranche? Of liever over de ins en outs van de nieuwe pensioenregeling? SI’BON en VSBN staan open voor het gesprek én gebruiken de input als aanknopingspunten voor hun toekomstige koers.

Twee jubilea: mijlpalen
Daar waar VSBN dit jaar 20 jaar bestaat, bestaat SI’BON alweer ruim 25 jaar. Mijlpalen van de afgelopen jaren zijn juridische dienstverlening, onderzoeken, cursussen en trainingen, het branchemodel en -catalogus veilig werken, de Sign CAO, de pensioenregeling en de MBO-opleiding Signmaker op 14 scholen voor 1.300 leerlingen. Om dat te vieren krijgt iedere standbezoeker een drankje aangeboden.

SI’BON en VSBN staan op stand B122.