SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

13-07-2021

Schenk nieuwe General Manager Sales Mutoh EMEA

Mitsuo Takatsu, Managing Director en Frank Schenk, General Manager Sales.

Mutoh Europe (Oostende, België) heeft Frank Schenk aangesteld als General Manager Sales, EMEA. In die functie rapporteert hij direct aan Mutoh Europe’s Managing Director Mitsuo Takatsu. De 52-jarige Schenk gaat leiding geven aan de sales & sales support teams van Mutoh Europe en Mutoh Deutschland Gmbh (Düsseldorf, Duitsland).

Ervaring
Mitsuo Takatso laat weten verheugd te zijn met Schenk: “Frank heeft zowat 25 jaar ervaring in de grootformaat printmarkt en daarom past hij perfect in onze organisatie. Hij zal verantwoordelijk zijn voor ons groeiende netwerk aan gecertificeerde distributeurs in het EMEA werkgebied en werken aan een verdere ontwikkeling van onze groei.”

Reputatie
Schenk komt van Epson Deutschland af waar hij de functie van Head of Sales Commercial and Industrial printing vervulde. Uiteraard is hij zelf ook blij met zijn nieuwe job en zegt altijd al onder de indruk te zijn geweest van de kwaliteit van de printers van de Japanse fabrikant. “Mutoh heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om kwalitatieve en betrouwbare producten in onze markt.”