SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

23-02-2023

Samenwerking Mehler en Printable

Mehler Texnologies en Printable Technical Textiles kondigen hun samenwerking aan voor het eerste duurzame schuifzeil.

POLYMAR® 8556 ECO CF is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en gerecycled technisch textiel. Dit doek voor schuifzeilen is ontwikkeld om de schuifzeilenmarkt te innoveren en bij te dragen aan de circulaire economie.

Vrachtwagens
POLYMAR® 8556 ECO CF gecombineerd met Printable’s SolidskinTec biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en een unieke printkwaliteit, aldus Printable. Het materiaal bestaat tot 50% uit gerecycleerde grondstoffen waarvan 25% uit gerecycleerde grondstoffen in de coatingmassa en gerecycleerde 100% r-PES-garens. De focus op duurzaamheid om de ecologische impact te verminderen groeit en vrachtwagens zijn vaak een effectieve vorm van buitenreclame. Mehler Texnologies en Printable Technical Textiles hebben met POLYMAR® 8556 ECO CF een oplossing ontwikkeld die aan beide eisen voldoet.

Garantie
SolidskinTec, een print- en veredelingsmethode van Printable Technical Textiles, geeft het schuifzeil van de vrachtwagen een uitstekende printkwaliteit en UV-bescherming mee, claimt het bedrijf. Kleuren worden intenser en blijven langdurig stralend en krachtig. Het oppervlak van het schuifzeil wordt door de behandeling vuilafstotend, waardoor er minstens 50% minder vaak gewassen hoeft te worden in vergelijking met andere schuifzeilen. SolidskinTec behoudt al deze kwaliteiten 5 jaar. Gegarandeerd, aldus Printable.