SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

05-04-2022

Samenwerking KVGO, Dienstencentrum, GOC en A&O Fonds Grafimediabranche

Om bedrijven in hun rol als ondernemers en werkgevers beter te helpen, te faciliteren en te ondersteunen bij uitdagingen als Covid, personeelsverzuim, leveringsproblemen van papier en karton, onvoorspelbare prijzen, energieprijzen en gevolgen van bijvoorbeeld de oorlog in Oekraïne hebben het KVGO, Dienstencentrum, GOC en A&O Fonds Grafimediabranche afgesproken om gezamenlijk op te trekken.

Dit om bedrijven in de branche gezamenlijk te ondersteunen bij uitdagingen op het gebied van arbeidsmarkt, scholing en opleiding, duurzame inzetbaarheid, subsidies, veiligheid, milieu en alle andere zaken waar de branche mee ondersteund kan worden.

Nóg toekomstgerichter
De samenwerkende organisaties gaan graag het gesprek aan in het bedrijf of op bijeenkomsten die zullen worden georganiseerd om de onderlinge verbinding tussen bedrijven te bevorderen en de wisselwerking tussen brancheorganisaties en bedrijven optimaal te laten zijn. De in veel opzichten vooroplopende branche moet nog toekomstgerichter gemaakt worden, aldus de organisaties in een persbericht.