SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

27-04-2021

Samenwerking Grafityp en SOTT

vlnr Peter Van de Vivere (grafityp), Herman Bosman (Grafityp), Marco Boyer (SOTT), Philippe Renquin (Grafityp) en Patrick Nijs (Grafityp).

Krachtenbundeling voor nieuwe mogelijkheden, dat stond zowel Grafityp als SOTT Automotive voor ogen om een hechte, langdurige samenwerking aan te gaan.

Grafityp, de bekende Belgische fabrikant van hoogwaardige gegoten en gekalanderde zelfklevende films, staat bekend om haar constante en degelijke kwaliteit. En SOTT staat bekend om haar out-of-the-box denkwijze, creativiteit en exclusieve producten. Beide bedrijven gaan samen iets nieuws en eigenzinnigs op de markt tot stand brengen.

Vuurwerk
Herman Bosman, Patrick Nijs (beiden Grafityp) en Marco Boyer (SOTT) stellen dat dit ‘huwelijk’ voor veel leuke en nieuwe mogelijkheden gaat zorgen. “Samen hebben we alles in huis, onder één dak: vakkennis, technische kennis, creativiteit, marketing en productiecapaciteit. Meer heb je niet nodig. Samen gaan we de mooiste producten maken. En geloof ons: we gaan voor vuurwerk zorgen. Hou de social media en de vakpers in de gaten!”