SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

09-03-2023

Roland TrueVIS VG3/SG3 printers met 3M™ MCS TM-garantie

Roland’s TrueVIS VG3 en SG3 grootformaat eco-solvent inkjetprinters/snijplotters met TR2-inkt* zijn goedgekeurd voor het 3M™ MCSTM Garantieprogramma.

De technologie en het rigoureus testen van inkt- en printercombinaties waar 3M met deze garantie achter staat, verzekert klanten dat de kwaliteit van hun afbeeldingen gedurende de levensduur van de afdruk behouden blijft.

Betrouwbaarheid
VG3/SG3-printers en TR2-inkten hebben het strenge testproces van 3M doorstaan, zodat de een langdurige duurzaamheid en betrouwbaarheid gegarandeerd wordt. Paul Willems, Product Management &Business Development Director bij Roland DG EMEA: “De VG3/SG3-serie met eco-solventinkt wordt geprezen door grafische productieprofessionals vanwege het vermogen om levendige, rijke kleuren met een hoge reproduceerbaarheid af te drukken. De ondersteuning van het 3M™ MCS-garantieprogramma™ voegt nog meer betrouwbaarheid toe aan onze afdrukmogelijkheden, waardoor gebruikers signafbeeldingen met een nog hogere kwaliteit kunnen produceren. We zullen blijven bijdragen aan de uitbreiding van de activiteiten van onze klanten over de hele wereld via TrueVIS.”