SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

07-09-2021

Robitex Leverancier van het jaar

Een deel van het Robitex team tijdens de uitreiking: v.l.n.r.: Wout van der Aa, Krista Damman, Danielle Kaspers en Timo Roelofsen.

De award Leverancier van het Jaar 2021, een initiatief van het platform PromZ in samenwerking met de PPP, is gewonnen door Robitex.

De leverancier van gifts premiums en promotionals uit Enschede was de favoriet van de vakjury, leveranciers en het publiek. De award geldt als dé vakprijs binnen de promotionele branche, aldus Rotitex.

Opsteker
Robitex eigenaar Daniëlle Kaspers vindt de gewonnen award een fantastisch compliment en een opsteker voor haar team dat zich naar eigen zeggen onderscheidt op het gebied van creativiteit, duurzaamheid, originaliteit en persoonlijkheid. “We bedanken iedereen die op ons gestemd heeft. Voor ons een opsteker en de drive om onze klanten te blijven verrassen met pakkende merkdragers, passende merkbeleving en slimme merkportals. Er staan weer een aantal mooie nieuwe services en ontwikkelingen op ons programma.”

Criteria
De vakjury draagt in het eerste stadium van stemmen bedrijven voor. Vervolgens worden de stemmen geteld en krijgen de juryleden een nieuwe lijst van bedrijven die meerdere keren genoemd zijn. Deze lijst wordt vervolgens beoordeeld op onderstaande criteria (rapportcijfer van 1 tot 10). Vervolgens is er een juryberaad, waarbij gekeken wordt naar een ranking. Hierbij vindt een discussie plaats over de diverse criteria en de betreffende bedrijven. Tot slot wordt er een definitieve lijst samengesteld. De stem van de jury telt voor 50%. De publieksstemmen tellen voor 25% en de stemmen van suppliers tellen ook voor 25%.