SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

14-09-2022

Robitex Leverancier van het Jaar 2022

Robitex heeft de award Leverancier van het Jaar 2022 gewonnen. 

De uitreiking vond op 7 september jl. plaats tijdens de Night of the Promz in Expo Houten tijdens de Leveranciersdagen. Een initiatief van het platform PromZ in samenwerking met de PPP (Platform van/voor Promotional Products Professionals) . De award is dé vakprijs binnen de promotionele branche en Robitex won hem dit jaar opnieuw, uniek volgens de winnaar.

Onderscheidend
Robitex onderscheidt zich in haar branche naar eigen zeggen op het gebied van creativiteit, duurzaamheid, originaliteit en persoonlijkheid. “Wat een geweldig compliment om opnieuw te zijn verkozen tot Leverancier van het Jaar”, aldus Robitex eigenaar Daniëlle Kaspers. “Wij willen iedereen enorm bedanken die op ons gestemd heeft. Voor ons een opsteker en de drive om onze klanten te blijven verrassen met pakkende merkdragers, passende merkbeleving en slimme merkportals. We blijven verduurzamen en optimaliseren. We hebben weer een aantal mooie verrassingen in petto aankomend jaar.”

Van en voor het vak
De award is een prijs van het vak voor het vak, maar ook de eindklant kon een stem uitbrengen op één van de genomineerde bedrijven. De stemmen van het publiek bepalen – naast de stem van de vakjury – mede de winnaar, evenals de stemmen van de suppliers die online hun keuze kunnen maken uit de 16 genomineerden. Hierbij telt de stem van de vakjury voor 50% en tellen de publieksstemmen en stemmen van de suppliers allebei voor 25%.