SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

08-09-2022

René de Heij weg bij Probo

René de Heij

Per 1 december aanstaande gaat Probo directeur René de Heij de Dokkumse print service provider verlaten.

De Heij beraadt zich nog over zijn toekomst. Volgens een gezamenlijke verklaring van De Heij en mededirecteur Leon van der Meer gaat het vertrek in goede afstemming gerealiseerd worden. De Heij blijft tot aan zijn vertrek aanwezig om zijn werkzaamheden over te dragen. Vanaf 1 december draagt Van der Meer de eindverantwoordelijkheid voor alle directieaangelegenheden.

Intensieve jaren
De Heij: “Na zeven intensieve jaren met een prachtig team te hebben gewerkt aan de groei en ontwikkeling van Probo, vind ik het nu het moment om mijn horizon te verbreden. In de afgelopen tijd is de wens om aan nieuwe dingen te werken steeds sterker geworden. Daarom heb ik besloten om Probo te verlaten. Ik wens Leon en het Probo team het allerbeste voor de toekomst. Graag bedank ik ook klanten en relaties voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.”

Verdere groei
Van der Meer: “Ik heb in de directiesamenwerking met René ontzettend veel van hem geleerd. Samen met elkaar, het MT en onze medewerkers hebben we veel goede resultaten behaald. Als naaste collega en mens ga ik René natuurlijk missen, maar ik hoop en verwacht dat we elkaar in de komende jaren nog regelmatig zullen zien en spreken. In mijn nieuwe functie als algemeen directeur kijk ik er zeer naar uit om, samen met het managementteam, leiding te geven aan de verdere groei van ons mooie bedrijf. We zullen erop toezien dat de belangen van de printprofessionals – net als voorheen – zijn gewaarborgd en dat onze klanten ook in de toekomst optimaal door onze medewerkers zullen worden bediend.”