SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

25-03-2021

Reclamemast A2 Maastricht

Hillenaar Outdoor breidt het netwerk van digitale reclamemasten verder uit met een mast langs de A2 bij Maastricht.

Impact
“Het object is voorzien van een scherm dat bijna 100 m2 omvat”, vertelt Jeroen Hillenaar. In combinatie met het bereik van de mast zorgt dit voor veel impact, aldus de directeur. “Per week passeren meer dan 350.000 mensen deze digitale reclamemast.” Hillenaar Outdoor exploiteert nu in totaal zeventien reclamemasten in heel Nederland.

Maastricht Airport
De mast staat op het terrein van Maastricht Airport. “De realisatie van de mast is dan ook tot stand gekomen in samenwerking met de luchthaven”, vertelt Hillenaar. “We richten ons op beide rijrichtingen. Dus zowel de rijrichting Geleen als Maastricht. Per jaar komen ruim drie miljoen toeristen naar Maastricht. Een groot deel daarvan gebruikt de A2 om naar de stad te reizen.”
Met 120.000 inwoners heeft Maastricht ook een veelzijdig cultureel aanbod met veel mega evenementen zoals de TEFAF in het MECC en de concerten van André Rieu op het Vrijthof. Daarnaast heerst in Maastricht veel economische bedrijvigheid en is het een universiteitsstad. Met de mast denkt Hillenaar haar adverteerders goed te bedienen, gezien de locatie en het digitale scherm waarmee snel op de actualiteit kan worden ingespeeld.