SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

15-11-2021

Programma Dimix Acadamy

Dimix houdt regelmatig verschillende trainingen op haar Dimix Academy. Op haar locatie in Breda staan er weer de nodige geprogrammeerd, te beginnen met de Flex & Flock training op 23 november as. Veel mogelijkheden worden getoond om diverse soorten textiel te voorzien van flex- en flockproducten.

Twee dagen later, op 25 november staat een Onyx training op het programma, ontworpen voor een breed scala aan Onyx-gebruikers. De training biedt een deipgaande, praktische kennis van Onyx RIP-software, nodig om de prodcutiviteit van de operator te optimaliseren.

Op 30 november is er een Sign basistraining waarin diverse materialen en technieken aan bod komen, uitleg over tools en productietechnieken en de cursisten gaan zelf aan de slag met belettering, glasfolie en wrapping. Ook worden de nieuwste trends in de signmarkt besproken.

Op 7 december is er een Grafityp Carwrapcursus voor beginners, maar die is intussen al uitverkocht.

En dan is er nog een Paint Protection Film training op 13 december waarin dieper wordt ingegaan op de technieken van het aanbrengen van PU beschermingsfolies.

Alle cursussen starten ’s ochtends om 09.30 uur en duren tot 16.00 uur.

Op de website van de Dimix Acadamy vindt u een overzicht van al deze cursussen, wat ze kosten en hoe u kunt inschrijven.