SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

01-03-2023

Probo’s Printing Wonderland

Commercieel manager Douwe Pieter van der Galiën en Marketingmanager Femke Dijkstra van Probo

Met de bekende elfstedentocht-slogan ‘It giet oan!’ kondigt Probo voor dit jaar het print-even Printing Wonderland aan.

Het doel is om op 24 november van dit jaar bezoekers te inspireren met topsprekers en print-experiences en hen mee te nemen naar ‘de print van overmorgen’. Dat vindt allemaal plaats in Probo’s vestigingsplaats Dokkum. In winterse sferen. Hoe’Elfsteden’ en winters wil je het hebben!

Je eigen dagprogramma samenstellen
“We gaan tijdens Printing Wonderland printprofessionals inspireren, versterken en verbinden”, legt Probo Marketingmanager Femke Dijkstra uit. “Dat doen we overigens het hele jaar, met studiereizen en het delen van artikelen op probo.nl
Experts, innovators en ‘voorlopers in print’ gaan spreken over de nieuwste trends. Kennis en inspiratie op het gebied van print, ondernemerschap en duurzaamheid worden gedeeld. Bezoekers kunnen zelf hun programma samenstellen om de voor hen relevante info op te doen.

Feest
Bezoekers kunnen zich laten rondleiden door Probo’s productiehuis, netwerken in het leverancierscafé en veel print-experiences beleven. En bezoekers die ’s avonds blijven plakken op het afsluitende feest kunnen tegen een gereduceerd tarief overnachten in ‘Print Village’.

Tickets
Per bedrijf zijn er maximaal twee toegangstickets beschikbaar, hier te verkrijgen en alléén voor printprofessionals, zegt Probo erbij.