SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

25-03-2022

Probo’s Printing Wonderland telde 3600 bezoekers

Op de 400 m² grote print-experience van Probo tijdens de Sign & Print expo in Gorinchem deze week was het druk; volgens het bedrijf kozen ruim 3600 bezoekers de (rol)trap naar de eerste etage om daar, via een looproute door meerdere ruimtes, innovaties, oplossingen en trends op het gebied van print en fulfilment te zien.

Geen merk, maar de sector
De reacties waren lovend, aldus Probo. Het was voor sommige bezoekers wel even zoeken naar de tot ‘Printing Wonderland’ omgedoopte print-experience; een eenvoudige belettering langs de zijkanten van de roltrap had het zoekplaatje simpel opgelost. Eenmaal boven was het allemaal Print (met hoofdletter P); op allerlei soorten materialen, allemaal gelinkt aan de huidige trends. Probo was er bijna niet zichtbaar, de experience was bedoeld als ode aan het werk van de professional. Waar anderen hun merken promoten, geeft Probo de printsector een podium. Een sterk staaltje van zelfvertrouwen ook bij deze printprovider.

Printstagram, Peepshow en Wunderbar
Probo wilde de printprofessional meer zelfvertrouwen geven over waar ze staan met hun vak en bedrijf. Bezoekers zagen ook welke stappen Probo heeft gezet op het gebied van connectiviteit, fulfilment en logistiek. Hiermee worden de printprofessionals geholpen het verschil te maken in de markt en visie te creëren voor de nabije toekomst. Er waren ook nieuwe materialen en coatingmogelijkheden te ontdekken. Genoeg om professionals te inspireren tot weer vele nieuwe creatieve uitingen.

Printen en proosten
Via de ballenbak kwamen bezoekers aan het eind van de experience terecht in de ‘Wunderbar’ waar ze met een drankje uitkeken over de Sign & Print beursvloer. Een inspirerende en gemoedelijke plaats om met elkaar en contactpersonen van Probo gesprek te gaan over alles rondom print.

Inhaker-systeem
De stand was compleet opgebouwd met het multifunctionele Inhaker-systeem van Cees Bolijn. Printprofessional Kor Schokker (schokker Produkties) verzorgde met zijn team de opbouw (in het nieuwste nummer van SignPro Benelux leest u een uitgebreid artikel over zijn ervaringen met De Inhaker, red.) Na de beurs krijgt het geheel opnieuw vorm bij Probo in Dokkum. De ruimtes zullen door het hele bedrijf weer worden opgebouwd als showroom.