SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

14-03-2022

Probo stand op Sign & Print nu al een succes

Probo meldt al ruim 2000 aanmeldingen te hebben ontvangen voor een toegangsbandje voor de print-experience (Printing Wonderland) op haar stand op de Sign & Print expo in Gorinhem, volgende week.

Via een looproute door meerdere ruimtes deelt Probo innovaties, oplossingen en trends op het gebied van print en fulfilment.

400 m² podium
De stand is 400 m² groot en bevindt zich op de ‘Next Level’ vide, bereikbaar via de roltrap in het midden van de beurshal. Met deze attractie wil Probo, dat zichzelf op de stand bescheiden profileert, printprofessionals een podium geven. Waarbij flink wordt uitgepakt met wat je voor grootse dingen je met print kan doen, allemaal gelinkt aan trends van dit moment.
Probo wil hiermee de printprofessionals meer zelfvertrouwen geven over waar ze staan met hun vak en bedrijf. Het is de bedoeling dat ze daar echt trots op zijn, na een bezoek aan Printing Wonderland. Bezoekers zien ook welke stappen Probo heeft gezet op het gebied van connectiviteit, fulfilment en logistiek. Hiermee hoopt het de printprofessionals te helpen het verschil te maken in de markt en visie te creëren voor de nabije toekomst. Er zijn ook nieuwe materialen en coatingmogelijkheden te ontdekken. Genoeg om professionals te inspireren tot weer vele nieuwe creatieve uitingen.

De Inhaker
De stand wordt compleet opgebouwd met het multifunctionele Inhaker-systeem. Printprofessionals Cees Bolijn en Kor Schokker (schokker Produkties) verzorgen de opbouw. (In het actuele nummer van SignPro Benelux leest u een uitgebreid artikel over Schokker Produkties en haar relatie tot De Inhaker, red.) Na de beurs krijgt het geheel opnieuw vorm bij Probo in Dokkum. De ruimtes zullen door het hele bedrijf weer worden opgebouwd als showroom.

Samen printen, samen proosten
Printing Wonderland moet ook de plek worden waar printprofessionals met elkaar in contact kunnen komen. Aan het eind van de experience kom je in de ‘Wunderbar’ waar je met een drankje uitkijkt over de Sign en Print beursvloer. Een inspirerende en gemoedelijke plaats om met elkaar gesprek te gaan over alles rondom print.

Bestel uw toegangsbandje
Probo nodigt u bij deze uit! Omdat deze stand speciaal en exclusief voor printprofessionals is (niet-printprofessionals mogen alleen samen met een printprofessional naar binnen) is registratie vooraf noodzakelijk. Meld u aan via deze link, dan krijgt u toegangsbandjes opgestuurd.