SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

12-01-2023

Probo heeft Inhaker in assortiment

Probo levert vanaf nu ook De Inhaker, een multifunctionele standaard om eenvoudig promotionele producten te maken zoals een display, reclamebord, bewegwijzering, vrijstaande wand of een complete beursstand.

In maart vorig jaar speelde Probo met De Inhaker al een opvallende rol tijdens de Sign & Print Expo door er een 400 m² grote stand mee op te bouwen.

Kansen
Marketing manager Femke Dijkstra van Probo: “Na de Sign en Print expo waren wij meer dan overtuigd van De Inhaker. We zagen hier veel kansen voor de printprofessionals die hun printwerk bij ons laten produceren. Met name omdat je met de Inhaker in no-time een volledige constructie hebt staan waarmee je snel kunt inspelen op actualiteiten.”
Assortimentsbeheerder Tsjitse de Haan van Probo legt uit dat de Inhaker een duurzamere keuze is: “De Inhaker is gemaakt van oersterk gerecycled PVC en gaat jarenlang mee. Dankzij de slimme constructie is voor de Inhaker tot wel 60% minder materiaal nodig. Dat zorgt er dan ook nog eens voor dat je flink bespaart op verpakkingsmateriaal en verzendkosten.”

Handige templates
Geïnteresseerden worden op de website van Probo geholpen met handige templates. Beursopstellingen zijn verkrijgbaar als complete set. Wie nog meer wil leren over de toepassingen van de Inhaker, is welkom op een van de workshops die Probo op 24 en 26 januari en 2 februari organiseert met Cees Bolijn, de bedenker van De Inhaker.