SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

10-06-2022

Polylinnen items voor sublimatie transferdruk

TTS heeft haar assortiment aan ready-to-print artikelen voor sublimatie transfer druk uitgebreid.

Nieuw zijn o.a. poncho’s voor volwassenen en kinderen, polylinnen lijn en een vernieuwde strandstoel. Verder zijn er in het ready-to-print assortiment strandlakens, fleecedekens en badmatten. Toe te passen om te personaliseren en cadeau te doen of om te gebruiken als promotionele uiting.

Poncho
De Adult Surf poncho en Kids poncho zijn gemaakt van gerecycled microfiber (voorzijde) en katoen (achterzijde). De producten zijn OEKO-TEX gecertificeerd, rafelen niet en zijn erg zacht. Voor op het strand of bij het zwembad.

Polylinnen
Nieuw is het polylinnen assortiment bestaande uit een Tote bag, Shopping Bag, keukenschort én kussenhoes. Al deze producten zijn gemaakt van 100% hoogwaardig polylinnen, PVC vrij en dubbelzijdig te bedrukken met sublimatie transfer druk.

Strandstoel
De nieuwe Wooden Beach Chair (strandstoel) is geïmpregneerd met kleurloze olie, wat zorgt voor een mooie
afgewerkte look. De strandstoel is gemaakt van natuurlijk hout, voorzien van kantelbescherming en is verstelbaar in hoogte. Het textiel dat het meest geschikt is voor deze strandstoel is de Woven 240. Dit materiaal bestaat uit 100% polyester, heeft een vrij stroeve textuur en is PVC vrij.