SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

15-02-2021

Partnership Filmolux met TAYA Groups

De Filmolux Group wordt Europees distributeur van duurzame Kavalan pvc vrije bannermaterialen, afkomstig van het Taiwanese TAYA, een producent van gecoate printmaterialen.

Dankzij het partnerschap kan Filmolux het KAVALAN-assortiment van 100 procent groene grootformaat media distribueren in Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, de Benelux, Italië en Zwitserland. Als gevolg van COVID-gerelateerde vertragingen zal het partnerschap officieel van start gaan in februari 2021.

Verontreinigings-vrij
Kavalan is volgens Filmolux een revolutionair assortiment van bannermaterialen met een unieke waardepropositie die verschilt van alle andere producten op de markt. Het biedt de hoogste kwaliteit, sterkte en prestaties zonder de milieubelastende elementen van traditioneel pvc, met de focus op een verontreinigings-vrije afvalverwijdering aan het einde van de levenscyclus.

Samples
Kavalan product samples zijn beschikbaar op aanvraag in afwachting van de aankomende lancering. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Filmolux Group.