SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

19-02-2021

Partnership Color Concepts en The Wrap Institute

Color Concepts en The Wrap Institute slaan de handen ineen. Color Concepts is een aanbieder van technische kennis rond digitaal grootformaat printen en The Wrap Institute is een digitaal gebaseerd instructieplatform met een wereldwijd bereik op het gebied van wrapping.

Het Wrap Institute en Color Concepts zullen hun selecties van diensten samenvoegen tot één, waarbij elke organisatie de andere aanvult. The Wrap Institute zal Color Concepts helpen door diepgaande kennis te bieden van de wrap- en restyling-industrie, terwijl Color Concepts het platform van The Wrap Institute zal helpen versterken door aanzienlijke expertise en upstream kennis te bieden over productie, infrastructuur, verkoop en webplatformontwikkeling en alles print-gerelateerd. Deze samenwerking zal de mogelijkheden en diensten die door beide organisaties worden aangeboden voor gebruikers, fabrikanten en distributeurs aanzienlijk verbeteren, aldus beide bedrijven.

Color Concepts
Color Concepts (2003) heeft naar eigen zeggen intussen meer dan 300 partners en klanten en heeft meer dan 100.000 geregistreerde print- en signbedrijven op haar online platform ColorBase. waarmee het oplossingen biedt in de gehele supply chain. Via haar eigen ontwikkelingsteam, kleurwetenschappers, data-architecten, creatievelingen en verkoopexperts, assisteert Color Concepts bij de hele weg van materiaalontwikkeling tot aangepaste technologie en softwareoplossingen, verkoop, distributie en marketing.

The Wrap Institute
The Wrap Institute (2014) begon als een visie om een nieuwe, toegankelijke manier te creëren om te leren over wrapping. Het is inmiddels uitgegroeid tot een autoriteitt op het gebied van industriestandaarden, tools en technieken middels haar instructieplatform met meer dan 2.400 instructievideo’s, duizenden actieve abonnees en online en live evenementen over de hele wereld. Het biedt mensen in de wereld van wrap en restyling een handige, economische en professionele manier om hun kennis te verbeteren en hun vaardigheden te vergroten.

Het partnerschap gaat per direct in.