SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

25-06-2021

Oranje (sign)koorts bij de Rooi Pannen

Afgelopen week maakte een groepje eerstejaars van de opleiding Signspecialist aan de Rooi Pannen in Tilburg binnen no time een Guerrilla actie in het teken van het EK.

De eens grijze letters bij de entree van het terrein werden omgetoverd tot de oranje voetbalslogan: “Wij houden van de Oranje mannen.” Zo bewezen deze studenten dat creativiteit en het signberoep hand in hand gaan.

De Rooi Pannen afdeling Vormgeving – Sign opleidingen
Medewerker Sign (niveau 2)
Tijdens een tweejarige opleiding leren de studenten de basisvaardigheden van het signvak. Hier krijgen zij onder andere les in het digitale voorbereiding en het vaardigen en monteren van signproducten. De studenten lopen gedurende het hele tweede jaar parttime stage in afwisseling met vaste schooldagen.
Signspecialist (niveau 4)
In deze vierjarige opleiding leren de studenten naast de basisvaardigheden het maken van technische ontwerpen en constructies voor displays en routings. Verder worden de studenten voorbereid in het opstellen van calculaties en offertes en het inkopen van materialen en middelen. De studenten gaan tijdens het derde en vierde jaar een half jaar op stage.

Wilt u ook gedreven studenten begeleiden? Meld u dan nu aan als erkend leerbedrijf
U kunt ook contact opnemen met de Rooi Pannen, afdeling Vormgeving, tel: 013 – 500 2600.