SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

22-02-2023

Open Huis Spandex

Interior wrappers melden zich aan voor de interior wrap contest door een object met interieurfolie te wrappen tijdens het Open Huis van Spandex.

Spandex organiseert op 14 april een Open Huis op haar locatie in Veenendaal. Het thema is ‘groen’.

Bezoekers kunnen zo kennismaken met de nieuwste producten, de merken die Spandex voert en de fabrikanten waarmee het zakendoet. Tevens is er een interior wrap contest waaraan u kunt meedoen en prijzen kunt winnen.

Groen
Er zijn diverse stands en productpresentaties om zo over de nieuwste producten en ontwikkelingen bijgepraat te worden. Verschillende fabrikanten van printmedia en hardware demonstreren hun producten. Spandex zet met name in op ‘groen’; dit thema ligt de toeleverancier uit Veenendaal na aan het hart. Naast de zorg voor het milieu kiest Spandex voor duurzaam ondernemen. Zo laat het op 14 april zien dat er ook minder milieubelastende producten en promotionele materialen bestaan, zelfs als het gaat om hun tijdelijke karakter.

Meld aan
Aanmelden is niet verplicht, laat Spandex weten, maar wel gewenst om in te kunnen schatten op hoeveel bezoekers het kan rekenen. Voor nieuwe producten, materialen, demo’s van fabrikanten, hapjes, drankjes én gezelligheid meldt u zich hier aan.