SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

10-06-2021

Online lancering Arlon PCC folie bij Maegis

Maegis presenteert op woensdag 16 juni as. (10.30 – 11.30) via een livestream de splinternieuwe Arlon Premium Colour Change wrapfolie.

Deze innovatieve gegoten kleurfolie wordt volgens Maegis vanuit “een hele gave locatie” uitgezonden en geïnteresseerden kunnen dit gratis online bijwonen.

Professionele aanpak
De Arlon Premium Colour Change is een gegoten wrapfolie, voorzien van dezelfde FLITE Technology™ als Maegis’ Superwrap SLX. De door in de praktijk bewezen grote voordelen van deze FLITE Technology™ zijn er nu ook in een gekleurde gegoten variant, aldus de leverancier. Tijdens de livestream gaat een professionele carwrapper de folie wrappen en is er een uitgebreide uitleg over deze folie. Na afloop kan iedereen live vragen stellen.

Prijzen
Maegis koppelt ook een loterij aan deze live presentatie. Elke deelnemer aan het event wint volgens Maegis al een prijs, want alle deelnemers ontvangen een kortingscode voor deze nieuwe folie. Daarnaast verloot Maegis nog de volgende prijzen:
1e prijs: 4 meter Arlon PCC Gloss Black én een gevulde YelloBelt ProWrap mét WrapGun II Föhn t.w.v.: € 375,-
2e prijs: Lowrider en een Lowrider Extension I (15cm) t.w.v. € 115,-
3e prijs: YelloGear Toolbox gevuld met de Yello Fluid en YelloQuickStick t.w.v. € 80,-

Na aanmelding  ontvangt u van de organisatie een link van de livestream. Ook voor Duits- en Franstaligen is de livestream op dezelfde dag te volgen, maar dan om 13.00 resp. 14.30 uur.