SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

31-03-2022

Online doosletters bestellen

Met een online configurator zijn bij ME Print & Sign online doosletters samen te stellen en de prijs is direct zichtbaar.

Eerst wordt een keuze gemaakt tussen front lit letters (directe verlichting naar voren) en back lit (indirecte verlichting naar achteren) of bijzondere letters (bijv. kermisletters). Back lit zorgt voor een mooi halo-effect om de letters. De doosletters kunnen per type in verschillende uitvoeringen worden samengesteld.

Day & night
Front lit doosletters zijn er in drie verschillende dieptes, namelijk 4, 8 of 12 cm. De voorzijde wordt direct bedrukt door een uv-printer. De bedrukking is volgens de day & night methode en zorgt ook ’s avonds voor spetterende kleuren. Elke kleur of patroon is mogelijk, aldus ME Print & Sign. De print wordt beschermd met een hoogglans polyester laminaat dat door het extra diepte effect de look and feel geeft van gekleurd acrylaat.

Ultra dun
Voor de back lit letters is er ook een ultra dunne versie van 2,5 cm. Voor de dikkere letters van 8 cm zijn er bijzondere uitvoeringen als geborsteld aluminium in zilver en goud. Zilver en goud is er ook in een spiegeluitvoering.

Plug & play
Indien gewenst kunnen de front lit letters plug and play gemonteerd op een frame geleverd worden. Een frame voor tegen de gevel of voor op het dak. Ook biedt de site toegang tot allerlei relevante informatie over doosletters Zoals productspecificaties, garanties, ontwerpadvies en montageinstructies.