SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

29-07-2021

Omega Skinz evenement gaat door!

Het geplande Omega Skinz evenement op 9 oktober aanstaande bij Grafityp in België gaat gewoon door en het wordt heel bijzonder, belooft Sott International, distributeur van de compleet nieuwe generatie Omega Skinz wrapfilms die het samen met fabrikant Grafityp heeft ontwikkeld.

In SignPro Benelux nr. 3 die eind juni verscheen leest u een uitgebreid artikel over deze nauwe samenwerking en alle in’s en out’s over de nieuwe films.

Veilig
Het evenement vindt voor 80% buiten plaats, op het fabrieksterrein van Grafityp. Dat wat binnen plaatsvindt, gebeurt onder toezicht met inachtneming van ruimte, ventilatie en desinfectie, dit om de gezondheid van de bezoekers te kunnen garanderen.

Onthulling
SignPro kreeg alvast inzage in het programma van die dag; na de opening (09.00) en welkomstspeech starten om 09.30 de carwrapwedstrijden, rondleidingen, wrapdemo’s van specialisten, clinics en nog veel meer. Apart van de bezoekers is er om 10.00 uur een productpresentatie voor distributeurs. Het is de opmaat voor wat er om 11.30 staat te gebeuren: de onthulling van de Omega-Skinz wrapping films.

Foto/filmstudio
Spektakel hoor bij SOTT. Een van de ingrediënten wordt een spectaculaire foto/filmstudio, een eye-catcher waar de gewrapte auto’s uit de wedstrijd worden gefotografeerd en gefilmd en waar ook bezoekers selfies kunnen laten maken.

20+ wedstrijddeelnemers
Sott laat weten dat inmiddels een selecte groep wrappers in Nederland, België en Duitsland een oproep heeft gekregen om mee te doen aan de carwrapwedstrijd op 9 oktober. Er is enthousiast op gereageerd, getuige het aantal aanmeldingen dat inmiddels de twintig is gepasseerd.

Catwalk
Om 11.30 vindt dan de live première plaats van Omega Skinz. Zeer exclusieve auto’s zullen op een catwalk rijden en de nieuwe kleuren van deze film presenteren. De onthulling wordt live gestreamd zodat iedere geïnteresseerde waar ook ter wereld niets hoeft te missen.

FrontSoldiers
SOTT noemt een selecte groep wrappers de SOTT FrontSoldiers. Zij hebben privileges en weten veelal als eerste wat er speelt. Verschillende van deze selecte groep zijn op 9 oktober aanwezig om bezoekers te ontmoeten en met ze van gedachten te wisselen over wat u maar wilt.

Nieuw platform voor carwrappers en signmakers
Een nieuw initiatief van Marcel Vermeulen van Vermeulen & Vermeulen Reclame dat als doel heeft de montagetijd te verkorten en de kwaliteit nog verder te verbeteren. Het platform laat bezoekers bijvoorbeeld kennismaken met veel vormen van antennes mét bijbehorende dakmaten, zowel als download of als template. Dat is handig omdat je vooraf al een dakwrap kunt voorbereiden zodat je op locatie sneller klaar bent.

Party!
Aan het eind van de dag is er ruimschoots gelegenheid voor ontspanning. Uiteraard verzorgt de organisatie voor haar eigen rekening al het eten en drinken; er zijn foodtrucks aanwezig én er wordt gezorgd voor muziek (o.a. DJ Sidney Samson komt wat uurtjes draaien) en entertainment.

Hotels
Geen zin meer om na zo’n spectaculaire dag naar huis te rijden? De stad Hasselt ligt er om de hoek met voldoende hotels!

Inschrijven bezoekers
Ook zin in een bijzondere dag? Schrijf u hier in.

Meedoen aan de wedstrijd?
Je kunt een team samenstellen en meedoen aan de carwrapwedstrijd op 9 oktober. Kijk hier voor de bijzonderheden.

Nóg meer info?
Voor alle info en bijzonderheden klik hier.