SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

08-03-2023

Nyala best verkopende flatbed

Sinds 2015 voert een swissQprint flatbedprinter de Europese verkoopranglijst aan, de Nyala.

Infosource voert jaarlijks een onderzoek uit om de verkoop van grootformaatprinters in Europa te controleren. De cijfers voor 2022 werden recent bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat het model Nyala van swissQprint bovenaan in de categorie ‘UV-flatbed/-hybrideprinter met een breedte > 152,4 cm in de prijsklasse tussen 130.000 en 500.000 euro’ staat. En dat al acht jaar op rij.

Groot toepassingsgebied
Nyala heeft een flatbed van 3,2 × 2 meter. Het standaardmodel produceert maximaal 206 m²/u en het speed model 370 m²/u. Nyala biedt een hoge kwaliteitsstandaard en kan in een zeer groot toepassingsgebied worden gebruikt. Vooral wanneer de flatbedprinter met de roloptie is uitgerust. Daarmee is hij aantrekkelijk voor verschillende leveranciers van drukwerk. “Het ononderbroken succes van Nyala bevestigt iets wat zeer belangrijk is voor ons: over meerdere generaties heen voldoen onze producten aan de behoeften van onze klanten”, zegt Carmen Eicher, hoofd verkoop en marketing bij swissQprint.

Succesmodel van de vierde generatie
Bij de introductie in 2012 was Nyala de derde flatbedprinter in het assortiment van swissQprint. Intussen zijn er zes modellen. Nu is de vierde generatie flatbedprinters op de markt. swissQprint blijft doorgaan met het verfijnen van haar printers en integreert de nieuwste technologieën of ontwikkelt unieke toepassingsmogelijkheden. Altijd met het doel om de klanten praktische en concurrerende hulpmiddelen te bieden. En het lijkt erop dat swissQprint hierin bijzonder goed slaagt met de Nyala.