SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

31-01-2023

Nieuwste productontwikkelingen swissQprint

swissQprint toont op de Sign & Print Expo (14-16 maart as.) haar nieuwste productontwikkelingen en printtoepassingen.

worden voorgesteld. Bezoekers zullen ontdekken hoe ze beide aspecten kunnen combineren om een upgrade van hun bedrijfsprofiel te realiseren en rentabiliteit te combineren met een lagere ecologische voetafdruk.

“We staan te popelen om met bezoekers in gesprek te gaan om meer te leren over de behoeften die van belang zijn in onze markt”, zegt Wim Vandendriessche, General Manager van swissQprint Benelux.

Hoge printkwaliteit
De Nyala-flatbedprinter is nu aan zijn vierde generatie toe en maakt gebruik van de nieuwste printkoptechnologie. swissQprint is ervan overtuigd dat een resolutie van 1350 dpi in combinatie met nauwkeurige druppelplaatsing een nieuwe dimensie in uitvoerkwaliteit oplevert. Bezoekers kunnen dit met eigen ogen zien in live demonstraties.

Demo’s
swissQprint heeft ook neoninkten voor UV-printen ontwikkeld, volgens de fabrikant een exclusiviteit op de markt. Reliëf printen en vernistoepassingen zijn kenmerken die de waaier van mogelijkheden uitbreiden. Zowel flatbed als roll-to-roll printen, wat wil zeggen dat dit toepasbaar is op vrijwel elk type substraat. Demo’s en voorbeelden die de veelzijdigheid van swissQprint grootformaatprinters aantonen zijn op de stand te zien.

Milieuvriendelijk
Een zeer laag stroomverbruik in een tijd van energieschaarste is zowel qua rentabiliteit als duurzaamheid goed nieuws. Alle swissQprint LED-printers zijn ISO gecertificeerd voor hun hoge energie-efficiëntie. Bovendien zijn de machines onderhoudsarm en buitengewoon duurzaam, met een levensduur van meer dan tien jaar. Gebruikers kunnen dus een maximale ROI verwachten met een minimale ecologische voetafdruk, aldus swissQprint.

swissQprint heeft stand G116.